Semester = trevligt, lugnt och skönt???

För många är det nog så men för mig..... not so much!!
Idag har det iof varit trevligt, bra och skönt. Gjorde nåt som jag tror jag aldrig gjort förr i hela mitt liv. Fikat med med syster yster och mamsen på Ebbas. Det var riktigt trevligt och det gör jag gärna om. Gick på stan innan med mamsen, shoppade lite sen efter maten blev det lite mer shopping. Får väl passa på nu eftersom nästa år är det ju dags för två utlandsresor. Den första i maj betalar ju inte jag men den i oktober är pengar som jag tjänat in.
Jepp, ni läste rätt... det blir USA nästa år och vill dit mer än någonsin kan jag säga. Bara till att spara tusan nu... =)

När jag var nere på stan ringde K och vi bestämde att vi skulle ta och äta nåt och så blev det. Stället blev Utposten och smarrigt värre var det. Och vi hade lika kul som alltid... en del skratt men också en del djupa saker kom upp. Jag är verkligen glad att vi tagit upp kontakten igen.

Imorgon ska jag hämta Malan!! Hon kommer säkert vara äckligt brun, så där som man ska vara när man varit i soliga Amerika! =) Men jag tycker att det ska bli skönt att hon kommer hem och det tycker säkert hennes bättre hälft också! =)

Nu är det snart Grey´s och det ska ni veta.... idag är det spännande!!! =)

Levinsson

I say love... it is a hunger, an endless aching need

RSS 2.0