Helgen över.

Malan har ju som sagt varit här från fredag till idag och det har hänt lite grann här uppe på landet. =)

Fredagen var ganska lugn. Handlade lite sen hem. Spelade lite Buzz, käkade sen kollade vi på Let´s Dance och jag tyckte faktiskt att Mattias skulle vinna. Hans danser var roligare att titta på så jag tyckte att han var en värdig vinnare. =)
Jag och Malan brukar alltid ge varandra påskägg och eftersom vi inte träffas när det är påsk detta året så bestämde vi att vi skulle ge varandra dem nu när hon ändå var här.


Inga småägg här inte. Det med mest choklad är mitt. =)

I lördags gick vi en runda på stan sen åkte vi hem och käkade våfflor.


Kan väl bara säga att det var riktigt smarrigt!

Eftermiddagen bjöd på filmmaraton - Twilight och New Moon. Me like...
Nu när jag tänker efter så var lördagen väldigt slapp. Kollade på Slumdog Millionarie och åt pizza på kvällen. Och jag hoppas att ni gjorde som jag... släckte alla lampor mellan 20:30 och 21:30!!

I söndags tog vi oss lite i kragen och gick ut och gick en runda. Och av någon konstigt anledning så frös jag som attans och det brukar jag inte göra. Skumt men vad göra. Gå hem och ligga lite under täcket efter promenaden.
På kvällen var det dags att köra och hämta Älsklingen. Det har känts lite tomt utan honom bredvid mig i sängen. Men nu är han ju hemma. =)

Ny vecka och vi hade bestämt att då skulle det shoppas. Så på måndagen var vi i V-ås och igår var vi i Ö-bro. Detta kom jag hem med...



Löparbyxor, scarfs, klänning, tröja, regnställ och ett par gummistövlar. Jag är helnöjd!! =)
Passade också på att köpa en pin för att stödja Hjärt-Lungfonden för kvinnor.

I måndagskväll bowlade vi.... jag, Malan, Älsklingen och Mange. Killar mot tjejer. Det var lagom kul för det visade sig att Mange var väldigt duktig och vi fick höra det mycket att de slog oss.
Men som jag ser det... vi tjejer är bättre på annat. =)

I morse körde jag Malan till stationen och sen körde jag till jobb. Har monterat lite cyklar och hjälpt några trevliga kunder. En bra dag på jobb vill jag kalla det. =)

Nu hade jag tänkt se på Grey´s men det är visst inte idag. Hur har jag kunnat missa det??


Levinsson

I say love... it is a hunger, an endless aching need

RSS 2.0